Rulouri din carne de porc umplute cu Pancetta, in sos de ardei copti si rosii & ciuperci la tigaie

de Satisfyyourcravings in Porc, 31 Oct 2016 | 2499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 2 linguri otet balsamic
  • 500 grame rosii in bulion
  • 225 grame ardei copti. tocati
  • 4 bucati carne de porc (pentru snitele)
  • 12 felii Pancetta
  • 1/2 legatura busuioc sau salvie
  • 250 grame ciuperci proaspete, feliate
  • 1 lingurta mix de ierburi italiene (oregano, busuioc, rozmarin)
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc umplute cu Pancetta, in sos de ardei copti si rosii & ciuperci la tigaie:

Se incalzesc 3 linguri de ulei intr-o tigaie si se calesc ceapa si usturoiul. 

Se adauga otetul balsamic, apoi rosiile in bulion si ardeii copti, tocati si se gatesc 3-4 minute. Cu ajutorul unui blender vertical, se transforma totul intr-un sos omogen, se adauga sare si piper si se transfera intr-un vas pentru servit. 

Se aseaza bucatile de carne intre 2 bucati de folie si se bat cu un sucitor sau ciocan pentru snitele pana au o grosime de 1/2 cm.

Se indeparteaza folia alimentara si se aseaza felii Pancetta pe fiecare snitel, apoi frunze de busuioc sau salvie. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Se presara cu sare si piper si se prajesc in 3 linguri de ulei, 3-4 minute pe parte. Se indeparteaza scobitorile si se transfera in vasul cu sos. Se adauga vinul in tigaia in care au fost prajite rulourile si se gateste pana se reduce usor si devine un sos lucios.

Se incalzeste restul de ulei si se calesc ciupercile, impreuna cu ierburile italiene, pana devin crocante. La final, se adauga sare si piper si se adauga in vasul cu rulouri. 

Se stropeste totul cu sosul de vin obtinut anterior si se presara cu frunze de busuioc/salvie

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc umplute cu Pancetta, in sos de ardei copti si rosii & ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

simona72 1

31.10.2016, 18:09

Rahela Velicu 1

31.10.2016, 18:41

MotanLaOale 1

31.10.2016, 21:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc inabusita